Bed and Breakfast

Onze B&B kamers zijn modern, zeer comfortabel ingericht en garanderen u een aangenaam verblijf, een heerlijk bed en een lekker ontbijt met veel streekprodukten. Alle kamers liggen op de begane grond. Rust, ruimte,  stilte en de mooie natuurlijke ligging zorgen ervoor dat u zult genieten van uw verblijf in Groningen!

kamer 1:

openslaande deuren naar een eigen terras,  eigen badkamer met toilet, wastafel en douche,  een langer bed (2.10 m), fraai uitzicht over het water en de landerijen.

Kamer 2:

openslaande deuren naar een eigen terras,  eigen badkamer met wastafel, toilet, douche en  bad, fraai uitzicht over het water en de landerijen.

Kamer 3:

wastafel op de kamer, bed 2.10 m, naastgelegen eigen badkamer met  douche, toilet en wastafels. Gebruik  van het gezamenlijke terras en tuin.

Met veel plezier serveren wij u ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt in de ruime ontbijtkamer, waar u ook overdag en  ‘s avonds kunt vertoeven. U kunt er uitgebreid snuffelen in onze  goed gevulde boekenkast, er is gelegenheid om koffie en thee te zetten en er is fris, bier en wijn beschikbaar. Bij goed weer  kunt u het ontbijt nuttigen op een van onze terrassen.

Bekijk de tarieven